1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Hülya Avşar sahneden Erol Köse’ye takılmadan edemedi: Bir yaz oyarım seni

Hülya Avşar sahneden Erol Köse’ye takılmadan edemedi: Bir yaz oyarım seni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, İstanbul‘da bir mekanda hayranlarıyla buluştu. Uzun bir aradan sonra sahneye çıkan sanatçı, 30 yıllık repertuarında yer alan şarkıları kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi. “Geçse de Gençlik Çağım” şarkısını seslendirdiği sırada kendisini izlemeye gelen Erol Köse‘ye takılmayı da ihmal etmedi.

“BİR YAZ OYARIM SENİ”

TGRT Haber‘de ekranlara gelen Bilmedikleriniz programının sunucularından olan ve zaman zaman kendisini eleştiren Erol Köse’ye Avşar, “Sen şimdi Hülya Avşar, sonunda itiraf etti, gençlik çağının geçtiğini yazarsın, bir yaz oyarım seni” dedi. Köse ise “Asla, Hülya Avşar bir tane” diye yanıt verdi.

DERİN SIRT DEKOLTESİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan ünlü sanatçı, sahnedeki performansı kadar iddialı kıyafetiyle de dikkat çekti. Hülya Avşar sahneye, derin sırt dekolteli kıyafetiyle çıkarken, 30 yıllık repertuarında yer alan şarkıları kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi.

 

 

Hülya Avşar sahneden Erol Köse’ye takılmadan edemedi: Bir yaz oyarım seni
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir