Fenerbahçe Beko, bu sezon üç kupa kazanarak dikkat çeken başantrenör Sarunas Jasikevicius’un sözleşmesini uzatmayı planlıyor.
2029’A KADAR GÖREVDE KALACAK
Sports Digitale’de yer alan bilgilere göre; Fenerbahçe Beko, EuroLeague, Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası zaferleri ile öne çıkan Jasikevicius ile sözleşme yenileyecek.
4 YILLIK ANLAŞMA
Kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Jasikevicius ile yapılan müzakerelerde sona gelindi. 49 yaşındaki Litvanyalı teknik adamın, 2028-29 sezonunun sonuna kadar geçerli olacak yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.
‘ÇOK GURURLUYUM’
Fenerbahçe‘nin lig şampiyonluğunun ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Jasikevicius, “Çok gururluyum. 2025 bizim yılımız oldu ve üçleme yaparak sezonu bitirdik. İçeride dışarıda her maçı kazanmak için mücadele ediyoruz, ancak bu şampiyonluk burada nasip oldu. Marko Guduric bizim için harika bir performans sergiledi. Fenerbahçe camiası için büyük işlere imza attı ve böyle bir vedayı hak etti.” şeklinde konuştu.