LÖSEV tarafından yapılan duyuruya göre, Vakıf, 27 yıl boyunca lösemili çocuklar ve diğer çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut ışığı olmaya devam ediyor.
LÖSEV’e kayıtlı olan lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ile aileleri, bayramlaşma etkinlikleri çerçevesinde bir araya geldi. Kurban Bayramı’na özel olarak düzenlenen gösteriler, eğlenceli anlara ev sahipliği yaptı. Çocuklar, etkinliklerin tadını çıkarırken aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirdi.
LÖSANTE hastanesinde tedavi gören lösemili ve kanserli çocuklar ile anneleri, Kurban Bayramı’nı hastanede karşıladı. LÖSANTE Bayram Programı kapsamında, çeşitli kostümlerle giydirilen çocuklar dans edip eğlenceler düzenledi.