1. Haberler
  2. SPOR
  3. Lemina: ‘İyi bir denge ve tutku gösteriyoruz’

Lemina: ‘İyi bir denge ve tutku gösteriyoruz’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Sivasspor’a karşı 4-1’lik bir zafer elde eden Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Mario Lemina, maçı ve takım performansını değerlendirdi.

TORREİRA’YA ÖVGÜ

Lemina, Lucas Torreira’nın son dönemdeki gol katkılarına dikkat çekerek, “Kendisi iyi bir form yakaladı. Bu form, takımımız için büyük bir katkı sağlıyor. Takıma dengeli bir görüntü kazandırdığını düşünüyorum. Onun için gerçekten mutluyum.” şeklinde konuştu.

“SAHADA TUTKUMUZU GÖSTERİYORUZ”

31 yaşındaki futbolcu, Sivasspor karşısındaki performanslarını övgüyle değerlendirdi. “Karşılaşmayı çok agresif bir şekilde kazandık. Sahada tutkularımızı net bir şekilde yansıtıyoruz. İyi bir oyun sergilemeye devam edeceğimiz kanaatindeyim, bu da şanslarımızı artırıyor. Ligi başarılı bir şekilde sona erdireceğimizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

“İYİ BİR İŞ ÇIKARTTIK”

Gabonlu oyuncu, takıma katıldıktan sonra savunma anlayışının önemli ölçüde geliştiğini belirtti. “Defans hattında sağlam bir yapı oluşturmayı başardık. Abdülkerim Bardakcı, Davinson Sanchez ve Fernando Muslera ile olan iletişimimiz oldukça iyi. İyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bu da hücum hattımızı olumlu yönde etkiliyor. Gerideki sağlam duruşumuz, ilerideki oyunculara büyük avantaj sağlıyor.” şeklinde değerlendirme yaptı.

Lemina: ‘İyi bir denge ve tutku gösteriyoruz’
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir