DEM Parti İmralı Heyeti’nin üyeleri arasında bulunan Pervin Buldan ve Van Milletvekili Avukat Faik Özgür Erol, terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Partiden yapılan açıklamada, Van Milletvekili Pervin Buldan ile Avukat Faik Özgür Erol’un, Abdullah Öcalan ile görüşmek amacıyla İmralı’ya doğru hareket ettikleri ifade edildi.
Buldan ve Erol’un görüşmesinin ardından, heyet 15.30 sularında adadan ayrıldı.
AHMET TÜRK HEYETTE BULUNMADI
Heyetin bir diğer dikkat çeken durumu ise Ahmet Türk’ün görüşmede yer almaması oldu.
HaberTürk muhabirleri Çetiner Çetin ve Hülya Hökenek’in edindiği bilgilere göre, Türk’ün sağlık sorunları sebebiyle heyette olmadığı öğrenildi.
Ahmet Türk’ün yakın zamanda Ankara’da bir hastaneye başvurduğu ve burada tıbbi gözlem altında tutulduğu bildirildi.
ANKARA’DA TEDAVİ SÜRÜYOR
Ankara’daki bir sağlık kurumunda tedavi gören Ahmet Türk’ün sağlık durumunun izlenmeye devam ettiği belirtildi.
Türk’ün şu anda herhangi bir sağlık riski ya da kritik bir durumla karşı karşıya olmadığı, doktor gözetiminde tedavi sürecinin sürdüğü kaydedildi.