1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Diyarbakır’da Silahlı Saldırı: Umut Yurt Hayatını Kaybetti

Diyarbakır’da Silahlı Saldırı: Umut Yurt Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Çınar mahallesinde 19 Mart tarihinde, seyir halinde olduğu esnada kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Umut Yurt, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Yurt, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

HASTANEYE SEVKİ GERÇEKLEŞTİ

DHA’nın haberine göre silahlı saldırıda başından yaralanan Umut Yurt, ilk müdahaleden sonra ambulansla Çınar Devlet Hastanesi’ne nakledilmişti. Buradan Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

SAVCILIK SORUŞTURMA AÇTI

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Soruşturmanın devam ettiği ve olayın aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Diyarbakır’da Silahlı Saldırı: Umut Yurt Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir