Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında Esenler Erokspor ile Iğdır FK kozlarını paylaştı. Mücadele, Esenler Erokspor Stadyumu’nda gerçekleştirildi ve karşılaşmayı 3-1’lik skorla ev sahibi ekip kazandı.
Esenler Erokspor’un galibiyetini getiren golleri, 48. dakikada Junior Fernandes, 68. dakikada İdris Furat ve 88. dakikada Berkay Aydoğmuş ile geldi. Iğdır FK’nın tek golü ise, 12. dakikada Gianni Bruno tarafından atıldı.
İstanbul temsilcisinin oyuncusu Hamza Catakovic, 15. dakikada kullandığı penaltı atışını değerlendiremedi.
Yeşil Beyazlılar, 31. dakikada Muarrem Sarıkaya ve 45+3. dakikada Valon Ethemi’nin gördüğü kırmızı kartlarla mücadelede zorluk yaşadı.
Trendyol 1. Lig’in bir sonraki haftasında Esenler Erokspor, Erzurumspor FK’yı misafir edecekken, Iğdır FK ise evinde Keçiörengücü’nü ağırlayacak.