PSG: 4 – MANCHESTER CITY: 2
UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 7. haftasında Paris Saint-Germain, kendi sahasında Manchester City ile karşılaştı. Parc des Princes’teki bu heyecan dolu mücadelenin ikinci yarısı adeta nefes kesici bir mücadeleye sahne oldu ve PSG, maçı 4-2 kazanmayı başardı.
İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan Manchester City, 50. dakikada Jack Grealish ile 1-0 öne geçti ve bu üstünlüğünü 53. dakikada Erling Haaland’ın attığı golle 2-0’a çıkardı.
Ancak Paris Saint-Germain, rakibine anında karşılık vererek geri dönmeye başladı. 56. dakikada Ousmane Dembele, PSG’nin ilk golünü atarak farkı 1’e indirdi. Ardından, 60. dakikada Bradley Barcola’nın kaydettiği golle durum 2-2’ye geldi.
Paris Saint-Germain, 78. dakikada Joao Neves’in attığı golle geri dönüşünü tamamlayarak 3-2 öne geçti. Son olarak, Gonçalo Ramos, 90+4. dakikada sahneye çıkarak takımının final noktasını koydu ve PSG, Manchester City karşısında 4-2 galip geldi.