Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisevi Adresi
Yenişehir, kavşağı Artuklu/, Kızıltepe Blv., 47200 Mardin Merkez/Mardin, Türkiye
Hastane 875 yorum içinde Google Haritalar Puanı: 4.1
Telefon Numarası:(0482) 212 98 72
Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisevi Konumu
Buraya tıklayarak yol tarifi alabilirsiniz.
Mardin Emniyet Müdürlüğü Polisevi Hakkında Yapılan Google Yorumları
Odalarda 3 tane tek kişilK yatak olup odalar standart bu şekildeydi. Eski, bakımsız ve hijyen anlamında çok kötüydü. Odaların tek güzel tarafı çok sıcak olması oda bi süre sonra aşırı bunalttı. Kahvaltı dahil değil, ekim’24 de iki kişi 1500₺ ye kaldık(kamu personeliyiz) bu mevsimde benzer fiyata çok daha iyi oteller varmış burda farkettik, bilmediğimiz için gelmeden yer ayırmıştık. Kahvaltı ücretini ödeyip kahvaltı alabiliyorsunuz. Kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir, zeytin, domates, salatalık ve reçel tereyağ var. Fiyatı uygun baya. Tavsiye etmiyorum. Kesinlikle bakıma tadilata ihtiyacı var. İyileştirilmesi gerekiyor.
Rezervasyon yaptırmak biraz zor çünkü anlaşılan o ki doluluk oranı oldukça yüksek. Ancak ola ki yer bulursanız odaların oldukça güzel olduğunu söylemem gerekli. Personel yardımcı oluyor, yer bulursanız rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. Odalara gelince, üç kişi oda rezerve ettik, oda yeterli kadar geniş, eski olsa da kliması var, yatakları, yerler, yastık örtüsü nisbeten temiz, yalnızca kullandığım havluların çok hafif kirli olduğunu gördüm. Onun dışında temizlik açısından tatmin etti. Banyosu tertemiz ve yeni. Kırık dökük hiçbir şeyi yok. Üç kişi için kişi başı gecelik 500₺ ödeme yaptık. Kesinlikle öneririm.
Gördüğüm en kötü polisevlerinden birisi. 3 kişilik odadaki eksta yatağa bile pata aldılar. Persinelin yüzü hiç gülmuyor. Insan ilişkileri berbat. Odalar eski ve pis. Genel temizlik denetlenmiyor. Bir kamu misafirhnesi adına acı verici maalesef.
Odalar hijyen konusunda iyiydi. Konaklamamızı Eylül ayında yaptık sıcaktı klimayı öğrenene kadar piştik. Kahvaltı dahil değil fiyatlar biraz yüksek. Konumu merkezi. Yatakları aşırı kötüydü odada 3 kişi kaldık tek kişilik yataklarda hepimiz yataktan şikayet ettik.
Ekim 2024’te kaldık. 7 kişilik odada geceledik. Odada dolap, çekmece, sehpa ve televizyon yok. Alabildiği kadar yatak koymuşlar. Banyo içler acısı, bir askı bile yok. Kahvaltı oda fiyatına dahil değil. Kahvaltı yapmadık ama akşam yemeği vasattı. Fiyat olarak kişi başı 500 den odaya toplamda 3500 lira ödedik. Bir daha Mardin’e gelirsek burayı tercih etmeyeceğimizi söyleyebilirim.